Въпроси и отговори

Какво обезщетение получават собствениците на парцели?

Обезщетението, което би получил собственик на парцел се изразява в готови имоти в сградата, която ще бъде построена на мястото на парцела или в друга сграда.

Обезщетението се влияе от различни фактори, някои от които са: видът и предназначението на сградата; общата РЗП на сградата; местоположението на парцела;  личните предпочитания на собственика и т.н. 

 В случай на интерес, моля изпратете конкретно запитване.

Беше ли полезен този артикул за вас? Да(7) Не(1)
Сподели:Сподели:Сподели:
Как се определят идеалните части на имот?

Идеалните части се изчисляват на база разгънатата площ на общите части на сградата и се разпределят правопропорционално на големината на различните имоти.

Беше ли полезен този артикул за вас? Да(2) Не(2)
Сподели:Сподели:Сподели:
Как се извършва плащането при закупуване на имот?

"Достин и син" ООД предлага различни схеми на плащане в зависимост от индивидуалните възможности на всеки клиент.

Най-често прилаганата схема е 10 % от общата цена при подписване на предварителен договор, 20 % при достигане котата на етажа, на който се намира имота  ; 20 % при получаване на акт 14 на сградата; 40 % при получаване на акт 15 на сградата и 10% след получаване на разрешение за ползване.

Беше ли полезен този артикул за вас? Да(10) Не(0)
Сподели:Сподели:Сподели:
Възможно ли е жилището да бъде напълно завършено?

Дружеството извършва и довършителни работи, така че отговорът на този въпрос е да - може да получите жилището си напълно завършено. При изпълнение на довършителните работи от нас ще получите професионална и качествена изработка, напълно съобразена с Вашите изисквания, както и гаранция на извършените дейности.

Беше ли полезен този артикул за вас? Да(6) Не(0)
Сподели:Сподели:Сподели:
Може ли да се променя разпределението в закупуваното жилище?

Всеки купувач може да промени свободно разпределението и инсталациите в жилището, стига промените да са в съответствие с архитектурно-конструктивните и технически норми и правила.

Беше ли полезен този артикул за вас? Да(2) Не(1)
Сподели:Сподели:Сподели: